BIVŠI ANALITIČAR CIA: Opisao Zelenskog citirajući Putina

P. Z. S. / ria.ru

13. 12. 2022. u 17:51

VLADIMIR Zelenski je dobar glumac, ali ovaj kvalitet nije dovoljan za uspešnu političku karijeru, rekao je bivši analitičar CIA Rej Mekgavern za informativni program The Jimmy Dore Show .

БИВШИ АНАЛИТИЧАР ЦИА: Описао Зеленског цитирајући Путина

Foto AP


-Bio je dobar komičar i odličan glumac, da se razumemo, rekao je specijalista.

Istovremeno, Zelenski se nije nosio sa svojim zadacima kao političar, a sukob sa Rusijom je direktan dokaz za to. Vladu u Kijevu vodi američka marioneta koja ostaje na vlasti sve dok radi ono što je potrebno, rekao je Mekgavern.

-Zelenski nema drugog izbora nego da igra svoju ulogu, i on to dobro radi <…> ali će uskoro morati da shvati da to neće dugo trajati, zaključio je analitičar.

Voditelj emisije se složio sa mišljenjem bivšeg oficira CIA.

-Sviđa mi se ideja da humorista može da postane pravi igrač na svetskoj sceni. Ali, stidim se pomisli, da je jedini čovek koji je uspeo, zaglibljen u korupciji i uvukao je državu u krizu, rekao je novinar.

Vladimir Putin je 2019. godine na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti kontakata sa Zelenskim, rekao da je on dobar glumac, ali jedno je igrati nekoga, a drugo biti neko, jer da bi se bavio državnim delima, nije dovoljno imati talenat interpretacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona