MAKRON DELI BESPLATNE KONDOME MLADIMA OD 18 DO 25 GODINA: Šta se krije iza poteza francuskog predsednika

Tanjug

09. 12. 2022. u 12:41

PREDSEDNIK Francuske Emanuel Makron saopštio je da će država omogućiti da besplatne kondome dobiju mladi od 18 do 25 godina u okviru borbe protiv polno prenosivih bolesti i neželjenih trudnoća.

МАКРОН ДЕЛИ БЕСПЛАТНЕ КОНДОМЕ МЛАДИМА ОД 18 ДО 25 ГОДИНА: Шта се крије иза потеза француског председника

Profimedia

Kako je rekao, kondomi će biti dostupni besplatno u svim apotekama, prenosi Gardijan. Ovaj potez usledio je nakon što je vlada ove godine omogućila besplatne pilule za kontracepciju svim ženama mlađim od 25 godina, kako bi se obezbedilo da kontracepcija bude dostupna svim mladim ženama bez obzira na materijalno stanje.

Nacionalni zdravstveni sistem Francuske već nadoknađuje troškove za kupovinu kondoma, ako ih prepiše lekar ili babica, što je mera namenjena borbi protiv širenja side i drugih polno prenosivih bolesti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

MARIĆ, BIKOVIĆ, KOSTIĆ... Koliko su visoki naši glumci?