MAĐARSKI ministar spoljnih poslova Peter Sijarto u intervjuu za američku televiziju pozvao je da se što pre uspostavi mir u Ukrajini i ocenio da rat ne bi ni izbio da je bivši američki predsednik Donald Tramp pobedio na izborima u novembru 2020. godine.

Komentari (2)

Carica Sveta

30.10.2022. 19:31

Tramp pobeđuje. Ja hoću mir. Ne zanimju me više ničije gluposti koje su čitav svet dovele do nukkearne, energetske i orehrambene krize. Hoću normalnost. On neka napravi istragu među saveznicima koji su direktno spinzorisali terorizam nad gasovodima, nad nukkearnim elektranama, slali teroristima u Ukrajini tehnologiju i sirovine za tzv prljavu bombu. A pre svega, napali su NR Kinu i čitav svet kovidom. To nije bio kineski virus. On je naoravljen u zapadnim biolaboratorijama, da se sruše i on i njegova ekonomija , ali i Kina. Naravno, NR Kina je oostala, ali Tramp je tada srušen. Zato hoću mir i normalan život, KONAČNO. Za sve, pa i za svoju porodicu. Sve drugo ne prihvatam kao oociju.

Petar Veliki

31.10.2022. 12:47

Pero, Tramp je i tada pobedio, samo, nekako, ne znam kako - rezultati su se izmigoljili? KO bbi rekao, u najdemokratskijoj, najtransparentnijoj, naj, naj, naj, ...., zemlji sveta!?