ĐORĐA MELONI OŠTRO SA MEDIJIMA: Uhodili ste moju maloletnu ćerku

M. Ostojić - Stalni dopisnik iz Rima

28. 09. 2022. u 18:04

ĐORĐA Meloni prvog dana nakon zvanično objavljenih rezultata izbora morala je sa svojim životnim saputnikom Andreom Đambrunom da upozori sva sredstva informisanja.

ЂОРЂА МЕЛОНИ ОШТРО СА МЕДИЈИМА: Уходили сте моју малолетну ћерку

Foto: EPA

Oni su to učinili putem zabrane upućene medijima preko advokata - „javna ili privatna, štampana ili online, agencije za štampu, izdavačke kuće, dnevne listove, časopise, ilustovane časopise, periodičnike, sedmičnike, da izbegavaju bilo kakav način da objavljuju i šire slike koje portretišu njihovu ćerku koja je maloletna“.

Uz to poziva sve da se uzdrže od „uhođenja maloletne ćerke, okruživanja i zastrašivanja neprikladnim prisustvom, kako bi objavili imena, adrese i podatke mesta gde se uobičajeno kreće kao maloletna, kako što se već dogodilo, neoprezno i nelegalno u poslednjim satima“.

To se čita u noti koju je uputila advokat Anamarija Bernardini de Paće sa obrazloženjem: Sve to u skladu sa normativima koji su na snazi u materiji pivatnosti, kako je i zapisano u Garanciji za Zaštitu Ličnih podataka u Italiji, „bilo ko da počini ovakvu nepažnju opominje se da su neizbežne pravne posledice u svim odgovarajućim sedištima, pravosudnim i disciplinskim“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)