URSULA FON DER LAJEN RAZBESNELA FRANCUZE "Šta misliš ko si ti?": Kritika na račun predsednice Evropske komisije

Novosti online

16. 09. 2022. u 08:56

ČITAOCI francuskog lista "Le Figaro" kritikovali su izjavu predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen o želji da se ruski predsednik Vladimir Putin izvede pred međunarodni sud, piše RIA.

УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН РАЗБЕСНЕЛА ФРАНЦУЗЕ Шта мислиш ко си ти?: Критика на рачун председнице Европске комисије

AP Photo/Virginia Mayo

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen zalaže se da se predsednik Rusije Vladimir Putin pojavi pred međunarodnom pravdom zbog sukoba u Ukrajini.

Na to su burno reagovali čitaoci francuskog lista "Le Figaro".

Ovo su neke od reakcija:

 - Kao da Fon der Lajen ima neke lične račune da se obračuna sa Putinom. Smatram da je njena tvrdoglavost sve više kompromitujuća - napisao je jedan čitalac.

 - Ova žena je opasna za Evropljane. Šta misliš ko si ti? - upitao je drugi.

 - Za dve godine moramo da oslobodimo svu ovu „elitu“ sa njihovih pozicija ili da glasamo za demontažu Evrope, koja je postala „glava koja govori“ Sjedinjenih Država za propast evropskih naroda - napisao je treći.

BONUS VIDEO:

SNIMCI DEJSTVA "GRADA": Dejstva ruskih projektila u zoni odbrane vazdušnog prostora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (20)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu