UBILI SU JE PRED MOJIM OČIMA: Aleksandar Dugin se oglasio nakon smrti ćerke Darje

Novosti online

22. 08. 2022. u 15:31

ALEKSANDAR Dugin, otac Darje Dugine, koja je stradala u subotu uveče u eksploziji automobila u Rusiji, rekao je da je smrt njegove ćerke teroristički čin.

УБИЛИ СУ ЈЕ ПРЕД МОЈИМ ОЧИМА: Александар Дугин се огласио након смрти ћерке Дарје

Foto: Jutjub/Ulicы Slavяnska/CITADEL PRODUCTION/GROŠІ

On je rekao je da su je neprijatelji Rusije podlo, tajno ubili i da Darja nikada nije pozivala na nasilje i rat, prenosi RIA Novosti.

- Kao što svi znate, usled terorističkog napada nacističkog ukrajinskog režima, 20. avgusta, pri povratku sa festivala "Tradicija" kod Moskve, moja ćerka Darja Dugina je brutalno ubijena pred mojim očima. Bila je lepa pravoslavna devojka, rodoljub, vojni dopisnik, filozof. Njeni govori i izveštaji su uvek bili duboki, opravdani i uzdržani. Nikada nije pozivala na nasilje i rat. Bila je zvezda u usponu na početku svog putovanja. Neprijatelji Rusije su je podlo, tajno ubili - naveo je Dugin.

U subotu uveče izgoreo je automobil kojim je upravljala ruska novinarka i politikolog Darja Dugina. Ona je preminula na licu mesta. Prema nezvaničnoj verziji, automobil je detonirala eksplozivna naprava postavljena na njemu.

Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je da iza ubistva ruske novinarke Darje Dugine stoje ukrajinske specijalne službe, a počinilac je državljanka Ukrajine Natalija Vovk, koja je sa ćerkom doputovala u Rusiju 23. jula.

BONUS VIDEO - ŽENE U IRANU: Puno je mitova, a ovako izgleda istina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini