VRHOVNA KOMANDO, VAMA SE OBRAĆAMO: Moralni duh je nizak, tehnike nema - Vojnici dela ukrajinskih jedinica snimili poruku Kijevu (VIDEO)

Novosti online

15. 07. 2022. u 15:47

DEO ukrajinskih jedinica snimio je video u kome iznosi probleme sa kojima se susreće na frontu. I za koje nemaju rešenja.

ВРХОВНА КОМАНДО, ВАМА СЕ ОБРАЋАМО: Морални дух је низак, технике нема - Војници дела украјинских јединица снимили поруку Кијеву (ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP

- Moralni duh je nizak, tehnike nema - kažu oni u video-materijalu. Ukrajinski vojnici svedoče o neizvodljivim i zločinačkim naređenjima komande.

Rusija je započela vojnu operaciju u Ukrajini 24. februara. Predsednik Vladimir Putin nazvao je njen cilj „zaštitom ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“.

Planirano je da se sprovede "demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine" kako bi sudu doveli sve ratne zločince odgovorne za "krvave zločine nad civilima" Donbasa.

Prema rečima Ministarstva odbrane Ruske Federacije, oružane snage su usredsređene samo na vojnu infrastrukturu i ukrajinske trupe, i 25. marta završeni su glavni zadaci prve faze - značajno je smanjen borbeni potencijal Ukrajine. Glavni cilj ruske vojske je oslobađanje Donbasa.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO - "URAGAN" PONOVO U AKCIJI: Dejstvo višecevnih bacača na snimku Ministarstva odbrane Rusije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)