ESTONSKA premijerka Kaja Kalas poručila je da Zapad ne bi trebalo da potcenjuje ruske vojne mogućnosti u Ukrajini i da je Moskva u tome na duge staze, pošto rat ulazi u peti mesec.

Komentari (5)

Srki

23.06.2022. 13:31

A estonski narod već sada oseća posledice gluposti i podaništva svoje vlasti. To što Ukrajina nije uspela da uradi sa ruskim stanovništvom na svojoj teritoriji, baltičke zemlje su uradile, jer su bile brže i nije moglo adekvatno da se odgovori. Ali njihovi postupci nisu zaboravljeni. Ko neće brata za brata, hoće tuđina za gospodara.

Aleksa

23.06.2022. 13:49

Boze, kakve amebe vladaju ovim zapadno evropskim drzavama!! Putin je doktor za sve njih zajedno! Ove zapadne politicare sve da stavi covek i "prepeče", ne bi se ispekao jedan kakav treba.

Realnost

23.06.2022. 14:00

Izuzetno razumna žena što se tiče ruske vojske, svidela mi se mržnja u izjavi prema Rusima koji treba da osete posledice rata iako, ako izuzmemo ljudske žrtve koje su nažalost statistika u svakom ratu, u Rusiji se nije nikad bolje živelo. Ako rat potraje Rusija će uznapredovati preko 50 godina u sledeće 2. Najviše štete bi se nanelo Rusiji da se Ukrajina preda i postigne mir. To bi zaustavilo dalji eskalaciju širenja ruskih granica kako države, tako i uticaja!!!

Ruzica

23.06.2022. 15:30

Samo mudar politicar u ovoj situaciji moze da odrzi svoju zemlju. Politicarka ove zemlje je mudra, ali ne zna dobro istoriju, treba da je obnovi.