NEMAČKI kancelar predlaže da se za nove zemlje pojednostave pravila pristupa Evropskoj uniji.

Komentari (7)

EuropGr

19.06.2022. 22:23

Solz se ne pita ni zasta, Nemacka se vise ne pita. Rat u Ukrajini je promenio fifure na sahovskom polju. Solz je slobodan da ode u USA i da se pridruzi nemackoj zajednici koja tamo zivi ali ovde u Evropi ne pita se nista ali bas nista ne zavisi od njega. Nebitan je kao i Mario Dragi kao i Makron. Ovaj treci ima kao nuklernu aketu i mozda se pita nesto ako baci to na Rusiju do tada se ne pita ni on ni Boris nista. Nebitni su, deo su lutkarskog pozorosti u kome su pristali da ucestvuju. stvari su mnogo kompleksnije i mnogo dublje nego sto oni zele da predstave.

Dragan

20.06.2022. 07:03

Hteo bi radnu snagu bud zasto, za nastampane eure koji u Srbiji skoro pa nista ne vrede, dalje izvor sirovina svih vrsta i da ne pricamo o kvarnim namerama.

Vesna

20.06.2022. 22:24

Od akcije Ukrajina vise nema dileme. Maske su pale, ali je jos uvek tu i to usred Evrope. Nedostaje im samo Srbija. Ili ce primiti Srbiju ili ce ugasiti svetlo.Ovo drugo se cini realnije, buduci da promaju porusenu i izigranu Ukrajinu

Dragy

20.06.2022. 22:25

Gododin Šlic će sve uraditi da bi se održao na vlasti. Pitanje je kad će u zapadnim zemljama da pikne tikva. Ide zima. Treba grejanje, treba energije za fabrike, treba struje, treba još mnoho što šta. Sada je sve još "vruće". Za pola godine će situacija biti drugačija. Počeće ljudi tamo naviknuti na blagostanje da se bune. No videćemo šta će biti.