"GASPROM" SE OGLASIO: Gas će i dalje ići u Evropu preko Ukrajine

Tanjug

22. 05. 2022. u 09:52

RUSKI naftni gigant "Gasprom" saopštio je danas da će da nastavi da snabdeva Evropu gasom preko Ukrajine, kroz granični prelaz Sudža.

ГАСПРОМ СЕ ОГЛАСИО: Гас ће и даље ићи у Европу преко Украјине

Foto AP

Kroz tu ulaznu tačku, u Ukrajinu će danas proći 44,7 miliona kubnih metara, što je blagi pad u odnosu na nedelju, kada je bilo 45,9, preneo je Rojters.

"Gasprom" je dodao da je njihov zahtev da prebace gas preko glavne stanice Sohranovka odbio Kijev.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE IZBLIZA ABRAMOVIČEVU SUPERJAHTU: Snimci iz Mugle u Turskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)