AMERIČKI državni sekretar Entoni Blinken saopštio je povodom 77. godišnjice završetka Drugog svetskog rata da rusko rukovodstvo, kako kaže, "pokušava da iskrivi istoriju" i "opravda ruski napad na Ukrajinu".

Komentari (5)

Bozur

07.05.2022. 18:27

Americka "istina" je svetu poznata, od Vijetnama do hemijskog oruzja u Iraku. Vreme je da se posteni narod juga odvoji od rulje iz Kalifornije i Pentagona.

Dragan

07.05.2022. 18:34

Ponekad se pitam u kakve li su škole išli i završili američki političari ? Ili su toliko bezobrazni da se ne stide ni laži i cinizma koji izgovaraju.

Borislav

07.05.2022. 18:45

Bez imalo ustrucavanja,ovo je borba dobra i zla. Kao što je rekao Hrvatski admiral na nekoj televiziji. Većina svijeta to zna da je to odlučna borba rusije kao slobodnog svijeta i zapada sa druge strane. Ima ih koji podržavaju zapad, fašisti kao i oni

Ivica

08.05.2022. 11:54

Gospodin Blinken ne zaslužuje nikakav komentar. Njihova istina je jedina ustima. Pitao bih sa li zna da je ta poraz fašizma i načina palo dvadeset miliona sovjeta a koliko žrtava je Sao taj truli zapad. Pa više francuzi uzginulo u nacistički jedinicama bego u pokretu otpora. Sram vas bilo neobrazovani ili bolje rečeno baveći zločinci dvadesetog veka a i ovog bastupajuceg. Sa vas nema ovaj svet bi bio blagostanje. Vi niste sluge Božje Vi ste sluge satane.