ŠEF ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da su zapadne države praktično ukrale više od 300 milijardi dolara od Rusije kada su zaplenile sredstva namenjena plaćanju ruskog gasa.

Komentari (5)

Prellee

01.05.2022. 19:22

Ukrasti 300 milijardi jednoj zemlji, jednostavno i brutalno.Rusija isporucivala besplatno gas toliko godina.Poslije te kradje Rusiju moras optuziti za sve.Koji kriminalci mama mia. Znaci Rusiju treba pokoriti i onda da plin bude i sve ostalo besplatno za njih. Naucili se bogatiti i otimati.Putin je rekao dosta, morate se primjeniti, nema vise pljackanja drugih drzava.Nazalost to nece ici, samo vrlika patnja, nestasice ih mogu promeniti, nista drugo.Sa Rusijom ne zele trgovati, Rusiji treba oteti bogastvo i prisvojiti to na najbrutalniji nacin.Licno smatram da poslije tolike pljacke su zasluzili da ih spali nuklearkama.Drugacije ne moze sa ovakvom greedy garniturom na Zapadu.

Perica

01.05.2022. 20:11

Veliki su to razbojnici, a mi i dalje držimo naše devizne i zlatne rezerve kod tih razbojnika. Treba to odmah da se povuče kod nas u trezor!

Aca

01.05.2022. 20:29

Ja sam stalno mislio da ima neka kvaka ali ispada da je obicna glupost sto su Rusi pokrenuli vojnu operaciju koja se moze izraditi u svetski rat a da nisu prethodno povukli zlato iz banaka sa zapada ukljucujuci Svajcarsku. Sto se tice evra on ce izgubiti 99% vrednosti ako ruske rakete popadaju po evropskim gradovima.