LAŽNA DOJAVA O BOMBI U BUKUREŠTU: Putnici će biti ponovo ukrcani, a avion za Minhen poleteće što je pre moguće

Tanjug

29. 04. 2022. u 11:31

JUTROŠNjA dojava o bombi na Međunarodnom aerodromu Henri Koanda u Bukureštu bila je lažna, saopštila je Nacionalna aerodromska kompanija Bukurešt (CNAB).

ЛАЖНА ДОЈАВА О БОМБИ У БУКУРЕШТУ: Путници ће бити поново укрцани, а авион за Минхен полетеће што је пре могуће

Foto: Printskrin

- Provere koje su izvršili specijalisti su završene i utvrđeno je da je pretnja bombom bila lažna, putnici će biti ponovo ukrcani, a avion Lufthanze koji leti za Minhen poleteće što je pre moguće - navodi CNAB, prenosi Ađerpres.

Pretnja bombom na letelici koja pripada Lufthanzi, a trebalo je da poleti sa međunarodnog aerodroma Henri Koanda u Bukureštu, prijavljena je jutros, saopštila je CNAB.

Na aerodromu je formirana radna grupa u skladu sa specifičnim procedurama koje su na snazi, navodi Ađerpres.

Na letu LH 1655 za Minhen ETD u šest časova bilo je 130 putnika.

Uprkos dojavi, vazdušni saobraćaj na Međunarodnom aerodromu Henri Koanda u Bukureštu odvijao se bez ikakvih smetnji, prenosi rumunska agencija.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku