IDENTIČNE BLIZNAKINJE DELE MUŠKARCA: Verio ih je istog dana i žele decu sa njim - Mi sjajno funkcionišemo (VIDEO)

Novosti online

24. 04. 2022. u 21:51

ANA i Lusi imaju 35 godina i rođene su kao identične bliznakinje.

ИДЕНТИЧНЕ БЛИЗНАКИЊЕ ДЕЛЕ МУШКАРЦА: Верио их је истог дана и желе децу са њим - Ми сјајно функционишемо (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Mnogi ih nazivaju jedinim bliznakinjima na svetu koje su potpuno iste, a one ne kriju da imaju zajedničkog verenika. Jednom prilikom su otkrile da se nikada ne razdvajaju i da to ne mogu da učine. Osim što se identično oblače, Ana i Lusi se uvek tuširaju zajedno, obavljaju nuždu u isto vreme, ali i dele svog verenika Bena.

Njih troje su zajedno 11 godina, svake noći spavaju u istom krevetu, a s obzirom na to da su snimili i seriju, gledaoci su imali prilike da zavire u njihovu intimu. Kako bi svoj neobičan odnos podigle na viši nivo, sestre se nadaju da će u isto vreme zatrudneti.

- Nikada ranije nismo radile test na trudnoću. Imamo 35 godina i odlučile smo da sada želimo decu - rekla je Ana.

Lusi se nadovezuje:

- Moramo da imamo bebe u isto vreme. Dobiću srčani udar jer mislim da bi Ana mogla da bude trudna, a da ja nisam. Više bismo volele da smo obe trudne nego samo jedna - odgovorila je.

Ben je prošle godine zaprosio bliznakinje, dajući im dva prstena, svaki sa tri dijamanta koji ih sve zajedno simbolizuju.

Prikazivanje njihove veze na društvenim mrežama izaziva mnoštvo negativnih komentara i uvreda. Iako se većini ljude gade, bliznakinje ne mare za to.

- Nije nam to čudno, niti strano. Imamo jednog dečka i svo troje delimo isti krevet, a ne obaziremo se na negativne komentare. Mi sjajno funkcionišemo - rekla je Lusi.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)