PRVI PUT OTKAD JE ZATVOREN GRAD: Vlasti Šangaja prijavile tri osobe preminule od korone

Tanjug

18. 04. 2022. u 09:35

PRVI put od kada je krajem marta u Šangaju uvedena blokada zbog širenja korona virusa, kineske vlasti su prijavile smrt tri osobe obolele od kovida-19.

ПРВИ ПУТ ОТКАД ЈЕ ЗАТВОРЕН ГРАД: Власти Шангаја пријавиле три особе преминуле од короне

Foto: Tanjug

U saopštenju gradske zdravstvene komisije navodi se da su žrtve bile starosti između 89 i 91 godine i nevakcinisane, preneo je Bi-Bi-Si.

Zvaničnici Šangaja ranije su upozorili da je samo 38 odsto stanovnika starijih od 60 godina potpuno vakcinisano.

Grad sada treba da uđe u još jedan krug masovnog testiranja, što znači da će se stroga blokada za većinu stanovnika nastaviti i u četvrtoj nedelji.

Kina je do sada tvrdila da u Šangaju niko nije umro od kovida-19 u gradu, što se sve više dovodi u pitanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024