NLO UTICALI NA LJUDSKU BIOLOGIJU? U SAD objavljeno novih 1.500 stranica iz tajnog programa Pentagona

D. VUJIČIĆ

10. 04. 2022. u 17:00

BRITANSKI The Sun u svom američkom izdanju upravo je objavio deo iz baze od 1.500 stranica informacija u vezi sa NLO-ima koja dolazi iz Programa za naprednu identifikaciju pretnji iz vazduhoplovstva, tajnog programa Ministarstva odbrane Sjedinjenih Država koji je delovao od 2007. do 2012. godine.

НЛО УТИЦАЛИ НА ЉУДСКУ БИОЛОГИЈУ? У САД објављено нових 1.500 страница из тајног програма Пентагона

Free Images Pixabay

Američka reakcija "fajlove" je dobila na osnovu Zakona o dostupnosti informacija američke vlade i prema prvom "nastavku" iz serijala susreti sa NLO-ima u ovom periodu navodno su doveli do toga da Amerikanci pate od radijacionih opekotina, oštećenja mozga i nervnog sistema, pa čak i "nepoznate trudnoće".

Ubrzo nakon što je otkriveno da Program o NLO postoji, u delu američke administracije redakcija britanskog tabloida "San" podnela je zahtev za objavljivanje svih zapisa koji se odnose na program.

Četiri godine kasnije, 5. aprila 2022, Odbrambena obaveštajna agencija Sjedinjenih Američkih Država udovoljila je zahtevu i tako je "San" dobio dodatne 1.574 stranice informacija.

Izveštaji o NLO susretima i ljudskoj biologiji su među tim papirima u riznici Stejt depratmenta, navode novine. Studije o naprednoj tehnologiji kao što su ogrtači nevidljivosti takođe su među zapisima zajedno sa planovima za istraživanje dubokog svemira i kolonizaciju. AATIP je obavestio tabloid i da su određeni papiri "delimično zadržani" radi zaštite privatnosti.

U dokumentu su opisana 42 incidenta iz medicinske dokumentacije i 300 "neobjavljenih" slučajeva u kojima su ljudi povređeni nakon navodnih kontakata sa "anomalnim vozilima", koja uključuju NLO.

Istraživanje je pokazalo da su neke osobe imale opekotine ili druge bolesti uzrokovane elektromagnetnim zračenjem, možda uzrokovanim "pogonskim sistemima povezanim sa energijom".

Neobični automobilski incidenti povezani su sa oštećenjem mozga i nerava.

Deo dobijenih dokumenata uključuju studije o komunikaciji sa vanzemaljskim civilizacijama i planove za istraživanje i kolonizaciju dubokog svemira.

Niz novoobjavljenih dokumenata sadrži pisma senatora Harija Rida - koji traži da se projekat klasifikuje kao strogo poverljiv - i dokumente o preduzećima angažovanim na istraživanju misterija.

ČIJA JE LETELICA?

PISANjE tabloida "San" dolazi u trenutku kada Pentagon otvara novu kancelariju za istraživanje NLO-a, njihovog porekla u pokušaju da se "uhvati ukoštac" sa jednom od misterioznih letelica do koje je došla a za koju se prvo verovalo da pripada Rusiji ili Kini.

Ta namenska jedinica se zove Kancelarija za nadzor i rešavanje anomalija (ARSO) i trebalo bi da istražuje letelicu koja je potencijalno vanzemaljskog porekla, piše "San".

"BIGELOV" ISTRAŽUJE ORUŽJE

POKAZUJE se kako je ugovor dodeljen Bigelov Aerospace Advanced Space Studies za 12 miliona dolara - jedinom izvođaču koji je dao ponudu za posao - za proučavanje "pretnji naprednog vazdušnog svemirskog oružja od sadašnjosti do 40 godina u budućnosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!