Pojedini portali, među kojima i naš, objavili su članke u kojima se tvrdi da su video zapisi na kojima se vide žrtve, nastali nakon ulaska ukrajinske vojske u grad Buča, montirani. Kako tvrde, na njima se navodno vidi kako „oživljavaju mrtvaci“ - što nije tačno.

Komentari (9)

Ljube

03.04.2022. 18:41

Kada bi se samo bilo " posteno " pet minuta ,pa da izadje na videlo sta su sve radili zapadni producenti u propagandi u BiH devedesetih .Sta smo mi Srbi gledali ,dozivljavali , propatili ! BOG da sacuva Pravoslavnu Rusiju ,ako ona poklekne ,zbogom Svete !

Mili

03.04.2022. 22:03

@Ljube - Ljubo neboj se Rusija će da ih zdrobi i zgromi lagana vojna vežba za ruse predigra za Balkan i oslobođenje braće svoje i vraćanje duga koji osećaju samo još malo

Deda Nole

03.04.2022. 22:18

Jos jedna montaza NATO zlocinaca da optuze ruse za "ratni zlocin" gospodo idioti ne mozete vise da pravite pozorisne scene kao sto ste pravili u Racku Markalama sto samo pokazuje kakvi su vam zlocinacki umovi ja bih rekao TESKO BOLESNI.

Novi

04.04.2022. 04:49

Od Amerike i Engleske i njihovih malih saveznika, ništa novo. Ponovo su na delu lopovije i manipulacije kao za Sadamovo oružje, Račak, Markale. Jadan narod dok zapadni koruptivni fašisti i njihovi mali sledbenici vladaju svetom