"OSTVARIĆEMO SVE VOJNE CILJEVE" Peskov - "Nemoguće je izolovati Rusiju"

Tanjug

03. 04. 2022. u 14:26

RUSIJA će ostvariti sve ciljeve svoje specijalne vojne operacije u Ukrajini i nada se da će Moskva i Kijev na kraju moći da potpišu neku vrstu mirovnog sporazuma, saopštio je danas Kremlj, javio je Inferfaks.

ОСТВАРИЋЕМО СВЕ ВОЈНЕ ЦИЉЕВЕ Песков - Немогуће је изоловати Русију

Foto: Profimedia

Rusija je pokrenula 24. februara specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini sa ciljem, kako navodi Moskva, denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine.

Potpuna izolacija Rusije je nemoguća, pre ili kasnije treba uspostaviti dijalog sa Zapadom, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov u intervjuu za televiziju Rusija-1.

- Ne može postojati bilo kakav potpuni vakum ili izolacija Rusije, to je tehnološki nemoguće u savremenom svetu, svet je mnogo veći od Evrope - istakao je Peskov, preneo je TAS S.

A sama Rusija je mnogo veća od Evrope, istakao je on.

- Ipak, pre ili kasnije moraćemo da uspostavimo dijalog, želeo to neko u inostranstvu ili ne - dodao je Peskov.

 

BONUS VIDEO:

"KRASNOPOLj" U AKCIJI: Rusi objavili snimak uništavanja položaja ukrajinske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024