NE SAVETUJEM TI DA SE KAČIŠ SA PUTINOM: Kadirov odgovorio na Maskov izazov - Neće izgledati kao sportista ako bije slabijeg!

Novosti online

14. 03. 2022. u 21:32

LIDER Čečenske Republike Ramzan Kadirov posavetovao je Ilona Maska da se ne kači sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i predložio američkom milijarderu da prođe obuku u Čečeniji.

НЕ САВЕТУЈЕМ ТИ ДА СЕ КАЧИШ СА ПУТИНОМ: Кадиров одговорио на Масков изазов - Неће изгледати као спортиста ако бије слабијег!

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Ilon Mask, ja ti ne bih savetovao da se kačiš sa Putinom. Različite ste kategorije. Nije stvar čak ni u borilačkim veštinama ili, na primer, u džudou. Kako ti to zamišljaš? Ti si u crvenom uglu ringa – biznismen i tviter bloger. Putin je u plavom uglu – svetski političar, strateg, pretnja Zapadu i Sjedinjenim Američkim Državama. Vladimir Vladimirovič neće izgledati kao sportista ako bije slabijeg protivnika - napisao je Kadirov na Telegramu.

Podsećamo, Mask je izazvao danas Putina na borbu "jedan na jedan", sugerišući da pobednik odluči o sudbini Ukrajine.

Mask je podržavao Ukrajinu tokom ruske operacije u toj zemlji.

Ranije ovog meseca, jedna od kompanija u vlasništvu kalifornijskog tehnološkog preduzetnika, Starlink, isporučila je Ukrajini niz satelitskih antena namenjenih zaštiti pristupa internetu u zemlji.

BONUS GALERIJA: Čečenski specijalci na defileu u Groznom

BONUS VIDEO: SNIMAK ČEČENSKE VOJSKE - Nalaze se 15 kilometara od Kijeva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)