ZAŠTO SU AMERIKANCI PRIKUPLJALI RUSKI DNK? Biološko oružje koje je Putina nateralo na akciju

Nikola Vrzić

03. 03. 2022. u 16:46

ZAŠTO je predsednik Rusije Vladimir Putin dao naredbu za početak operacije u Ukrajini sada, a ne 2014. godine, odmah posle "Majdana" i prevrata u Kijevu?

ЗАШТО СУ АМЕРИКАНЦИ ПРИКУПЉАЛИ РУСКИ ДНК? Биолошко оружје које је Путина натерало на акцију

Foto: Profimedia/Ilustracija

Nikola Vrzić u novom broju magazina "Pečat" piše o posebnoj opasnosti koja preti ne samo ruskom rukovodstvu ili armiji, već celom narodu.

"Prošle sedmice u „Pečatu“ smo podsetili da je u oktobru 2017. predsednik Rusije Vladimir Putin javno skrenuo pažnju da se etničkim Rusima, dakle, ne svim građanima Rusije, "na sistematski i profesionalan način" prikupljaju uzorci DNK. Ispostavilo se tad i da je reč o projektu koji je sprovodila "najveća jedinica za medicinska istraživanja Ratnog vazduhoplovstva SAD", 59th Medical Wing. A portparol AETC-a (Air Education and Training Command) Bo Dauni objasnio je zaintrigiranoj ruskoj javnosti, u izjavi za RIA novosti, da Centar za molekularna istraživanja pomenute jedinice sprovodi "muskuloskeletalne studije radi identifikovanja različitih biomarkera povezanih s povredama". A DNK isključivo Rusa je, tobože, tražen "zbog integriteta studije", šta god to tačno značilo, a ne zato što su u pitanju Rusi", piše Vrzić.

Više o tajnim američkim laboratorijama koje su rasute duž granica Rusije, kao i opasnosti koju one predstavljaju možete pročitati u sutrašnjem broju magazina "Pečat".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POGINUO MUŠKARAC: Automobilom se zakucao u ogradu Bele kuće, tajna služba hitno pokrenula istragu (VIDEO)