KO UBIJA PEDO-MOMKE? Svetski džet set u šoku posle još jednog čudnog samoubistva

D. VUJIČIĆ

21. 02. 2022. u 11:15

"KO ubija ove momke u njihovim zatvorskim ćelijama?", tvitovao je Rod Blagojević, bivši guverner Ilinoisa nakon vesti o smrti Žan-Lika Brunela u Parizu, napisavši u nastavku: "Znam za život u zatvoru i ovo izgleda više od slučajnosti", dok je Jan Maksvel, brat Gislejn Maksvel, koja čeka presudu zbog svoje saradnje sa Epstajnom, rekao kako je porodica veoma zabrinuta za njen život.

КО УБИЈА ПЕДО-МОМКЕ? Светски џет сет у шоку после још једног чудног самоубиства

Francuz bio glavni dobavljač manekenki za žurke, Foto Printsskrin

Ovako ukratko izgledaju prva reagovanja u SAD posle subotnje informacije iz glavnog zatvora u Francuskoj da je i preostali "ključni" akter pedo-afere digao ruku na sebe.

Žan-Lik Brunel alternativno je opisan kao "najbolji drug" i "svodnik" Džefrija Epstajna. U zatvoru je od 2020. godine, pod optužbom da je pomagao Epstajnu u trgovini seksom.

Pronađen je obešen u svojoj zatvorskoj ćeliji u La Santeu u Parizu u minulu subotu, samo nedelju dana nakon što je princ Endru postigao višemilionsku nagodbu sa Virdžinijom Gofre, žrtvom trgovine ljudima, koju je Brunel takođe navodno zlostavljao.

Brunel (76) je optužen i zatvoren u decembru 2020, tako što je "pokupljen" na aerodromu dok je pokušao da se ukrca na let za Senegal. Prethodno mu je odbijena kaucija koju je ponudio da bi se branio sa slobode. U slučaju "Epstajn" suočio se sa optužbom da je prevezao tri sestre u Ameriku iz Pariza kako bi bile "rođendanski poklon" Epstajnu.

Virdžinija Gofri

Poznato je da je obavio najmanje 25 putovanja Epstajnovim privatnim avionom, "Lolita ekspres", a kada je Epstajn zatvoren 2008. godine, kao lojalan drug bio mu je redovan posetilac u zatvoru.

Medijski izveštaji su u više navrata opisivali Brunela kao ključnog člana Epstajnovog najužeg kruga. Međutim, sada kada ga nema, veruje se da će mnoge tajne poneti u grob.

1.000 devojaka podvodača

BRUNELA najteže okrivljuje Virdžinija Gofri, koja kaže da joj je pedofil Brunel ubio ljubav prema manekenstvu. Tvrdila je da je bila primorana da ima seks sa Brunelom u Epstajnovoj kući. Takođe je navela da im je Brunel jednom namestio fotografisanje sa sedam ruskih devojaka koje je princ Endru "gledao". Kasnije je u izjavi pod zakletvom tvrdila da je Epstajn spavao sa "preko 1.000" Brunelovih devojaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)