AKO VAM DINOSAURUSI NAPADNU INTERNET: Maskova kompanija Starlink ne pokriva nastalu štetu u ovim uslovima

P. Z. S. / Sputnjik internešnl

04. 02. 2022. u 20:57

KORISNIK Reddit-a je skrenuo pažnju javnosti na „faktor dinosaurusa“ koji se očigledno nalazi u Starlinkovoj garanciji.

АКО ВАМ ДИНОСАУРУСИ НАПАДНУ ИНТЕРНЕТ: Маскова компанија Старлинк не покрива насталу штету у овим условима

Foto: EPA



Čini se da usluga satelitskog interneta Starlink, kojom upravlja svemirska i komunikacijska korporacija Elona Maska SpaceX, ima prilično čudnu klauzulu u svojoj politici garancije.

Radoznali korisnik društvenih medija nedavno je na Redditu podelio ono što se čini da je delimična slika letka o Starlink-ovoj garanciji. Sadrži sledeći biser: „Garancija ne pokriva štetu nastalu: munjama, električnim udarima, požarima, poplavama, gradom, olujama sa vetrom, zemljotresima, meteorima, solarnim olujama, dinosaurima ili drugim silama prirode.“

Foto printskrin redit

Ovo otkriće je izazvalo talas zabavljenih odgovora drugih korisnika Reddita, pri čemu se jedan od njih naglas pitao da li uslovi usluge „i dalje uključuju priznavanje prava na nezavisnu vladu za bilo koju koloniju na Marsu kao uslov za uslugu“.

-Ptice su ptičji dinosaurusi. Možda je ovo njihov način da eksplicitno kažu da šteta koju su ptice prouzrokovale poništava garanciju? razmišljao je treći, na šta je drugi netizen odgovorio: „Izdržao bi na sudu za biologiju, ali nisam siguran za redovni sud.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SA ODMORA SE VRAĆATE BOLESNI I UMORNI? Lekar objasnio zašto se to dešava i kako to možete izbeći