VRAĆAMO SE PRIMITIVNIM INSTINKTIMA: Tri razloga za izbijanje Trećeg svetskog rata

S. R.

27. 12. 2021. u 14:00

RUSKI novinar Vladimir Solovjev naveo je tri moguća razloga za izbijanje Trećeg svetskog rata.

ВРАЋАМО СЕ ПРИМИТИВНИМ ИНСТИНКТИМА: Три разлога за избијање Трећег светског рата

Foto: Depositphotos

- Hajde da ne zanemarimo izazove koje postavlja epidemiološka situacija. Šta dolazi posle epidemije? Glad. A, posle gladi sledi rat. Sve će biti u dinamičnoj ravnoteži kada počnu ratovi među državama za čistu vodu, za energente, za hranu. Svi se ponovo vraćamo, ako hoćete, primitivnim instinktima - rekao je Solovjev.

Foto: Jutjub/Solovьёv LIVE

Sa druge strane, bivši poslanik Vrhovne rade Jevgenij Murajev uveren je da SAD i Rusija neće dozvoliti da otpočnu neprijateljstva velikih razmera. 

Diplomatskim naporima oni će uspeti da obnove svetski mir, smatra Murajev.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov kaže da zapadne države žele da izazovu „manji rat“ u Ukrajini i da za to optuže Rusiju.

BONUS VIDEO: RUSIJA TESTIRALA S-500! Pogledajte snimak - PVO sistem oborio balističku raketu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024