ZBOG SELFIJA GA ISKASAPIO KROKODIL: Turista mislio da je statua, pa ušao u bazen da se fotografiše

Novosti onlajn

29. 11. 2021. u 13:41

JEDAN od posetilaca zabavnog parka na Filipinima je pomislio da je u bazenu statua krokodila. Želeći da napravi "selfi", ušao je u bazen i dotakao pravu životinju koja je mirovala.

ЗБОГ СЕЛФИЈА ГА ИСКАСАПИО КРОКОДИЛ: Туриста мислио да је статуа, па ушао у базен да се фотографише

Foto: Depositphotos

Očekivano, probudio je zver. Krokodilov ugriz je jedna od najvećih sila u životinjskom carstvu, što je muškarac osetio na svojoj ruci. Sve je ispraćeno jaucima i kricima žrtve i okolnih posetilaca, preneli su svetski mediji.

Batrgao se očajnički, dok nije pušten. Ostao je na nogama i sa nefunkcionalnom rukom. Kada je adrenalin splasnuo, kolabirao je od nedostatka krvi i hitno mu je pružena prva pomoć.

Kako se dalje navodi, porodica krivi upravu zabavnog parka jer nisu obeležili znakovima da se radi o pravoj životinji. Muškarcu je nekoliko kostiju polomljeno, a doživeo je osam povreda na ruci i butini koje su zahtevale šivenje.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

SRUŠIO SE RUSKI STRATEŠKI BOMBARDER: Pao nakon borbenog zadatka u Ukrajini, oglasilo se i ministarstvo