MEĐU STRADALIMA PORODICA, MLADI VERENICI, ČITAVE FAMILIJE: Ovo su žrtve tragedije u Bugarskoj - Porodice otišle na "put bez povratka" (FOTO)

Novosti online

23. 11. 2021. u 20:10

U STRAVIČNOJ nesreći, koja se danas dogodila na auto-putu u Bugarskoj, kada se zapalio autobus severnomakedonskih tablica, poginulo je 46 osoba, dok je sedmoro zadobilo teške povrede.

МЕЂУ СТРАДАЛИМА ПОРОДИЦА, МЛАДИ ВЕРЕНИЦИ, ЧИТАВЕ ФАМИЛИЈЕ: Ово су жртве трагедије у Бугарској - Породице отишле на пут без повратка (ФОТО)

Foto: Tanjug

Među stradalima je četvoročlana porodica iz Skoplja, mladi verenici, čitave familije...

Bugarski mediji su ranije preneli da je žena sa dvoje dece u rukama, najverovatnije blizancima, izgorela ispred srednjih vrata autobusa.

Ovo su samo neke od žrtava nesreće.

Gazmend Ukali (27) iz Kičeva i njegova verenica Albina Beluli (23) iz Tetova su među poginulima. Gazmend je radio u kabinetu gradonačelnika Kičeva, Fatmira Deharija, a u petak je sa svojom verenicom u Istanbulu proslavio 27. rođendan, prenosi Telma. Informaciju o Gazmendovoj pogibiji potvrdio je gradonačelnik Dehari, koji je izrazio duboko žaljenje zbog ove velike tragedije. Ukali je bio član Omladinskog saveta opštine Kičevo 2015. godine.

Foto: Instagram/gazmendukalli

 
 

Izgubio celu porodicu u tragediji

- Cela moja porodica je izgorela - rekao je Sever Jahi, iz Skoplja.

On je u tragediji u Bugarskoj izgubio 10 članova porodice zajedno sa članovima porodice Muhadžeri sa kojima su u srodstvu, prenosi Sloboden Pecat.

Oni su otišli ​​na turističko putovanje u Istanbul, a kako kažu otišli ​​su na "put bez povratka".

Život je izgubila i učiteljica sa svojom maloletnom ćerkom

U nesreći je poginula majka i učiteljica u osnovnoj školi u Studeničanima u Skoplju, Fekrija Iseni (39) zajedno sa maloletnom ćerkom Anisom, a još dve osobe iz ovog naselja život je izgubilo u tragediji, prenosi "Free Press".

Nastava u Osnovnoj školi "Ismail Kemali" u Čairu je obustavljena jer je šestoro dece koja su poginula u tragediji u Bugarskoj iz te škole. Učenici su uznemireni, plaču i nemoguće je da se nastava održi.

 

Još jedna od žrtava je i Sumeja Brava (25) iz Skoplja. Sumeja je ćerka Muhedina Brave. I četvoročlana porodica Ahmeti poginula je u stravičnoj autobuskoj nesreći u Bugarskoj.

Otac, majka i njihovi četvorogodišnji blizanci, iz Skoplja, identifikovani su kao žrtve nesreće na auto-putu u Bugarskoj. Oni su bili na odmoru u Istanbulu, a njihove poslednje fotografije upravo su tamo i snimljene, prenosi shqip.media. Na njima se vide roditelji sa decom u kafiću i na brodu, a dečaci nose iste kostime Spajdermena.

Foto: ShqipMedia

BONUS VIDEO - Ogroman oblak pored Beograda nakon eksplozije u fabrici oružja

(Telegaf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!