POGINUO PUTNIK IZ TAKSIJA, POVREĐEN TAKSISTA: Detalji eksplozije automobila u Liverpulu, uhapšena tri muškarca (VIDEO)

Novosti online

14. 11. 2021. u 22:28

TRI muškarca od 29, 26 i 21 godinu, uhapšeni su zbog eksplozije u kojoj je poginula jedna i povređena jedna osoba u Kensingtonu, u Liverpulu.

ПОГИНУО ПУТНИК ИЗ ТАКСИЈА, ПОВРЕЂЕН ТАКСИСТА: Детаљи експлозије аутомобила у Ливерпулу, ухапшена три мушкарца (ВИДЕО)

Foto: EPA

Incident se dogodio oko 11 časova, kada je ispred Ženske bolnice eksplodiralo taksi vozilo. Nastradali je putnik, a povređeni vozač taksija.

Kako parenosi Dejli mejl, putnik, koji se u trenutku eksplozije nalazio u kolima, proglašen je mrtvim na mestu, dok je vozač prebačen u bolnicu i njegovo stanje je stabilno.

Uzrok eksplozije još uvek nije poznat, a istraga se nastavlja dok, kako se navodi iz specijalne policije za borbu protiv terorizma, pokušavaju da sagledaju sve opcije.

Posete bolnici ispred koje je došlo do eksplozije zabranjene su do daljeg, a svi pacijenti se usmeravaju u druge bolnice.

Kensington je posle eksplozije momentalno blokiran dok su policajci zatvarali puteve vozilima i kordonima, a stanovnicima je naređeno da ostanu unutra.

Jedan komšija (21) je rekao:

- Uhvatili su dvojicu muškaraca i vezali im ruke lisicama. Jedan je izgledao kao Iranac.

Svedoci su rekli da su muškarci uhapšeni nešto posle 16 časova.

I avenija Rutland u blizini Sefton parka u Liverpulu nešto posle 13 časova bila je zatvorena zbog racije za koju se smatra da je u vezi sa eksplozijom.

Policija je ranije inače saopštila da eksplozija "nije proglašena terorističkim napadom" i pozvala građane da ostanu mirni, ali u oprezu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)