HAOS U PALESTINI! Žestok sukob sa izraelskom policijom - gađali demonstrante gumenim mecima i suzavcem (VIDEO)

Novosti online

24. 10. 2021. u 20:57

IZRAELSKE snage rasterale su Palestince u gradu Hebronu na Zapadnoj obali, koji su se danas okupili u znak podrške zatvorenicima koji štrajkuju glađu u izraelskim zatvorima, a desetine demonstranata je povređeno, javlja Anadolija.

ХАОС У ПАЛЕСТИНИ! Жесток сукоб са израелском полицијом - гађали демонстранте гуменим мецима и сузавцем (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/RT

Demonstranti su uzvikivali slogane za oslobađanje šestorice zatvorenika koji štrajkuju glađu i nalaze se u teškom zdravstvenom stanju, dodaje se.

Izraelski vojnici napali su okupljene Palestince gumenim mecima i suzavcem.

Medicinski radnici su naveli da su povređene desetine demonstranata.

Politika administrativnog pritvora dozvoljava izraelskim vlastima da produže pritvor zatvoreniku bez optužbe ili suđenja.

U izraelskim zatvorima nalazi se oko 4.850 palestinskih zatvorenika, uključujući 520 administrativnih pritvorenika, navodi Anadolija.

(Sputnjik)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: BEBU PREBACUJU PREKO ŽIČANE OGRADE - Snimak nastao na aerodromu u Kabulu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!