KRALJICA ZABRINULA NACIJU: Nakon noći u bolnici, Elizabeta se vratila poslu

Tanjug

22. 10. 2021. u 16:18

BRITANSKA kraljica Elizabeta Druga (95) vratila se danas radnim obavezama, nakon što je provela sredu uveče u bolnici, saopštio je premijer Velike Britanije Boris Džonson.

КРАЉИЦА ЗАБРИНУЛА НАЦИЈУ: Након ноћи у болници, Елизабета се вратила послу

Foto: Tanjug/AP Photo

- Šaljem joj naše najbolje pozdrave, svako od nas, a posebno vlada - izjavio je Džonson pred novinarima, prenosi Rojters.

On je dodao da mu je rečeno da je "Njeno veličanstvo, po običaju, ponovo za svojim radnim stolom u dvorcu Vindzor".

Foto: Olivier Hoslet, Pool via AP

 

- Želimo joj sve najbolje - dodao je premijer Džonson.

Britanska kraljica provela je noć u bolnici zbog medicinskih ispitivanja, a u četvrtak se vratila u zamak Vindžor i bila je dobro raspoložena, saopštila je Bakingemska palata.

Izvor iz Bakingemske palate rekao je agenciji Rojters da je kraljica ostala u bolnici iz praktičnih razloga i da je njen medicinski tim zauzeo oprezan pristup.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - HAOS U LONDONU: Demonstranti pokušavaju da upadnu u zgradu BBC

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)