NOVI DETALJI TRAGEDIJE U HOLIVUDU: Poznato u kakvom je stanju reditelj koga je upucao Alek Boldvin

Novosti online

22. 10. 2021. u 11:24

REDITELj Hoel Souza otpušten je iz bolnice nakon što ga je na snimanju filma "Rust" (Rđa) ranio glumac Alek Boldvin, prenosi "Miror".

НОВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У ХОЛИВУДУ: Познато у каквом је стању редитељ кога је упуцао Алек Болдвин

Foto; EPA

Voditeljka emisije "Dobro jutro, Britanijo" navela je da zasada nisu poznati detalji o njegovom trenutnom stanju, već samo da se oseća dosta bolje.

Glumica Frensis Fišer na Tviteru je napisala joj je Souza potvrdio da je napustio bolnicu nakon što je u njoj proveo nekoliko sati. 

Podsećamo, Alek Boldvin je pucao iz rekvizita vatrenog oružja na filmskom setu u Novom Meksiku i ranio reditelja Souzu i usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins

- Potvrđujemo da su dve osobe upucane na snimanju filma "Rust". U pitanju su direktorka fotografije Halina Hačins (42) i reditelj Hoel Souza (48), koji su upucani kada je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alek Boldvin (68) - stoji u saopštenju policije.

Boldvin je razgovarao s policijom i nakon razgovora je napustio stanicu, a na društvenim mrežama su se pojavile fotografije uplakanog glumca nastale nakon nesreće.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)