DERIPASKA ODGOVORIO AMERIKANCIMA: Ne prestajem da se čudim beskrajnoj gluposti dela američkog establišmenta

Novosti online

20. 10. 2021. u 14:44

MILIJARDER, i osnivač UC RUSAL, Oleg Deripaska, na svom Telegram kanalu je prokomentarisao pretrese koji su se dogodili pre neki dan po domovima u Sjedinjenim Američkim Državama, po kućama, koje su na neki način povezane sa vlasništvom njegovih rođaka, javlja rbc.ru.

ДЕРИПАСКА ОДГОВОРИО АМЕРИКАНЦИМА: Не престајем да се чудим бескрајној глупости дела америчког естаблишмента

Foto: Jutjub/CNBC International TV

Oleg Deripaska smatra da su pretresi povezani sa pretpostavkama o umešanosti Rusije u predsedničke izbore 2016. godine.

- Hteo bih da pitam: da li je i da li je mnogo Putinovog novca juče ‘pronađeno’ u tim napuštenim kućama? Jesu li pretraživači uspeli uzgred da se osveže već nakislim džemom iz ormara, uz par flaša votke, ukradenih u najboljoj tradiciji boljševičkih švondera(?) tokom pretresa? - napisao je Oleg Deripaska.

Deripaska je izjavio da ne prestaje da se „čudi nekakvoj beskrajnoj gluposti dela američkog establišmenta“, koji, po njegovim rečima, „vrti sve jednu te istu priču o navodnoj kolosalnoj ulozi Rusa na američkim predsedničkim izborima 2016. godine“.

- Vreme je da priznamo ono što je sasvim očigledno: Tramp je pobedio, naravno, ne samo on sam! Pomogli su mu svi ti tupi ljudi iz Vašingtona, koji su toliko napunili glavu njihovom biračkom telu, da je ono bilo spremno da glasa za bilo koga (čak i za neki lik iz operete, samo ne za predstavnike Klintonovog klana, ogrezlog u mitu) – dodao je Deripaska.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)