STRAŠNE POPLAVE U FRANCUSKOJ: Za nekoliko sati reke porasle za četiri metra, ulice potopljene (VIDEO)

OBILNE kiše zasule su danas francusku oblast Gar na južnoj obali, u Oksitaniji, sa glavnim gradom Nimom. Za tri sata palo je kiše koliko se obično zabeleži u periodu od dva meseca, odnosno i do dvesta pedeset litara vode po kvadratnom metru.

СТРАШНЕ ПОПЛАВЕ У ФРАНЦУСКОЈ: За неколико сати реке порасле за четири метра, улице потопљене (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Natural Phenomena & News

Stanovnici Nima snimili su prave potoke koji tutnje ulicama i obrušena stabla.

U okolini vodostaj reka Vistre i Vidurle raste iz minuta u minut. Za tri sata voda se popela za četiri metra. U pojedinim ulicama iz vode vire samo vrhovi saobraćajnih znakova.

Građani u najugroženijim delovima spas su potražili na krovovima svojih kuća, čekajući spasilačke ekipe. Pomoć je bila neophodna i mnogobrojnim vozačima koji su ostali zarobljeni u svojim automobilima.

Potop je praćen jakim vetrom.

BONUS VIDEO: UZNEMIRUJUĆE SCENE: Besne požari u Izraelu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu