TALIBANI ZAPRETILI: Ako Bajden ne održi obećanje, biće posledica!

Novosti online

23. 08. 2021. u 10:27

OSTALO je još samo nedelju dana do isteka roka za američko povlačenje iz Avganistana. Portparol talibana u Dohi je zapretio da će "biti posledica" ako američki predsednik Džo Bajden ne održi obećanje i ne povuče sve američke vojnike do 31. avgusta.

ТАЛИБАНИ ЗАПРЕТИЛИ: Ако Бајден не одржи обећање, биће последица!

Foto: Tanjug/AP Photo

- To je crvena linija. Predsednik Bajden je najavio da će do 31. avgusta povući sve svoje vojne snage. Ako produže taj rok, to znači da produžavaju okupaciju bez potrebe - rekao je Suhail Šahin, portparol talibana.

Kako je rekao, ako SAD ili Ujedinjeno Kraljevstvo budu tražili da se rok produži, odgovor je negativan.

- Ili će u protivnom biti posledica. To bi stvorilo nepoverenje. Ako je njihova namera da produže okupaciju, biće reakcije - rekao je portparol talibana.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!