INCIDENT U AVIONU: Žena u Americi uhapšena zato što je odbila da nosi masku

Tanjug

26. 07. 2021. u 08:16

PUTNICA aviokompanije "Amerikan erlajns" uhapšena je u avionu u Nju Orleansu nakon što je odbila da nosi masku, što je obavezno po federalnom zakonu, saopštile su lokalne vlasti.

ИНЦИДЕНТ У АВИОНУ: Жена у Америци ухапшена зато што је одбила да носи маску

Foto: Depositphotos

Incident se dogodio na aerdromu Lui Armstrong, a avion je trebalo da poleti u petak uveče ka Dalasu, objavio je "Nju Orleans advokejt".

- Nisam video nikad ništa slično - rekao je putnik u avionu, profesor istorije Patrik Mejni za lokalni list iz Nju Orleansa.

Mejni je rekao da su dva naoružana policajca ušla u avion i naredila ženi da izađe, pošto nije htela da stavi masku, što je kršenje saveznog zakona na komercijalnim letovima, prenosi "Njujork post".

- Odbila je masku, a onda su joj rekli da ustane. Počela je da vrišti i da se opire dok su je hapsili i vezivali joj ruke iza leđa. Konstantno je vrištala 10 minuta dok su je privodili - dodao je Mejni.

Očevidac je rekao da je uporno ponavljala da nije životinja i da ne želi da je tretiraju kao životinju.

Iz "Ameriken erlajnsa" su potvrdili da je let pomeren, kao i da je avion bio primoran da se vrati na gejt zbog incidenta.

Uhapšena žena se suočava sa uznemiravanjem javnog mira, opiranjem hapšenju i lakšim fizičkim napadom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!