VIKTOR ORBAN ŽUSTRO ODGOVARA NA SANKCIJE EK: Mere uperene protiv Mađarske su pravni huliganizam!

Tanjug

16. 07. 2021. u 10:14

PRAVNE mere protiv Mađarske, koje je pokrenula Evropska komisija zbog zakona za koji smatra da je diskriminatoran prema LGBT osobama, ravne su "pravnom huliganizmu" i sramoti, izjavio je danas premijer Mađarske Viktor Orban tokom intervjua za državni radio.

ВИКТОР ОРБАН ЖУСТРО ОДГОВАРА НА САНКЦИЈЕ ЕК: Мере уперене против Мађарске су правни хулиганизам!

Foto: EPA

Akcije protiv Mađarske povezane su sa novim zakonom kojim se zabranjuje da se u školama koristi materijal u kojima se promoviše homoseksualnost, podseća Rojters.

- Ne možemo da pustimo seksualne lobiste da uđu u naše škole. Brisel nas primorava na nešto što ne želimo - dodao je Orban, a prenela agencija MTI.

Grupe za ljudska prava su protestovale protiv zakona koji je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nazvala - "sramnim".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!