OŠURILA MUŽA DO SMRTI: Korina Smit presudila suprugu osumnjičenom pedofilu

Novosti onlajn

11. 07. 2021. u 17:17

SUROVO ubistvo u Velikoj Britaniji dobilo je svoj epilog, muž osumnjičeni pedofil umro je u bolovima, a supruga je osuđena na doživotnu robiju.

ОШУРИЛА МУЖА ДО СМРТИ: Корина Смит пресудила супругу осумњиченом педофилу

Foto arhiva

Korina Smit (59) je polila muža Majkla Beinsa (80) zašećerenom vrelom vodom usled čega je on i pored intervencije lekara preminuo, a ona je završila iza rešetaka.

Sud u Česteru je osudio Smitovu na doživotnu robiju, na kojoj mora da provede najmanje 12 godina.

Na ovakav stravičan čin Smitova se odlučila zbog sumnje da je njen suprug pedofil i da je seksualno zlostavljao i njihovu decu - sina, Krega koje je izvršilo samoubistvo 2007. godine, i ćerku.

Korina je pomešala tri kese šećera sa vrelom vodom i prosula po svom usnulom suprugu. Potom je otišla do suseda i rekla mu – Mislim da sam ga ubila.

Beinsu je stradalo 38 procenata kože, ali je izdahnuo u teškim bolovima i pored pokušaja lekara da ga spasu.

Tužilaštvo je posebno istaklo opaki plan Smitove da supruga ošuri vodom u kojoju je dodat šećer. Naima ova smesa se zbog šećera dodatno lepi za kožu i stvara teže opekotine.

(Izvor: THE SUN)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!