PRONAĐENA TELA 9 ŽRTAVA AVIONSKE NESREĆE NA KAMČATKI: Veruje se da u padu ruske letelice nema preživelih (VIDEO)

Tanjug

07. 07. 2021. u 08:15

SPASIOCI su danas pronašli tela devet nastradalih na ruskom Dalekom istoku u padu aviona An-26 koji je leteo između Petropavlovska-Kamčatskog i Palane.

ПРОНАЂЕНА ТЕЛА 9 ЖРТАВА АВИОНСКЕ НЕСРЕЋЕ НА КАМЧАТКИ: Верује се да у паду руске летелице нема преживелих (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

- U akciji pronalaženja nastradalih u jučerašnjoj avionskoj nesreći do sada su locirana tela devet žrtava - potvrdio je TASS danas izvor iz ruskog sektora za vanredne situacije.

Spasioci su juče pronašli delove aviona An-26 nestalog na Kamčatki, potvrdila je Ruska državna agencija za aviosaobraćaj "Rosavijacija", a prema do sada raspoloživim podacima u ovoj nesreći nema preživelih.

Navedeno je da su ostaci aviona u kome je bilo 28 osoba pronađeni četiri do pet kilometara od piste u Palani, a potragu spasiocima otežava težak teren.

Ruski avion An-26 koji je leteo između Petropavlovska-Kamčatskog i Palane nestao je juče sa radara prilikom pripreme za sletanje u Palani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024