AMERIČKI predsednik Džo Bajden izvinio se što se "pravio pametan" nakon što je drsko odgovorio novinarki, koja mu je postavljala pitanja posle sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Komentari (2)

Čiča Gorio

17.06.2021. 11:11

Ja ipak mislim da su Bajden i Putin LJudi. Neće biti ko Hitler i Staljin. Pa je morao Žukov da izvede Staljina na 23 sprat da mu pokaže. Da mu pola Rusije gori i da je Hitler došao skoro do Moskve. Tek tada je objavio rat. Kada je vidio???? Kod tih veliki ljudi nesme ni jedan da laže. Oni se moraju ljudski dogovarati. Jer od njih zavisi opstanak Sveta Danas. To je Ajštajnov Izum donio. Sada trebaju da ljdski se dogovaraju i poštuju jedan drugog!!! Posle ovog rata neće biti Naroda?????????????

Čiča Gorio

17.06.2021. 14:04

Novinari su najviše krivi za početke Rata. Jer oni dižu prašinu da im članci budu bobastičniji. A posle kada počne ono najgore. Tada oni propadaju i ginu. Isto kao i u ovom zadnjem ratu poginulo je 37 Novinara i niko nereče ni jednu žalosnu reč. Nezna se uopšte kao da nisu ni izginuli. Koga je briga za njema???? Nikoga. Sami su pali sami se ubili???? Bolje bi im bilo da malo smanje dizanje prašine, oko rata???