VELIKI POŽAR KOD JERUSALIMA: Evakuisan deo stanovnika (VIDEO)

Novosti online

13. 06. 2021. u 18:44

VELIKI požar izbio je u predgrađu Jerusalima zbog čega je jedan deo stanovnika, čijim se kućama približila vatra, evakuisan.

ВЕЛИКИ ПОЖАР КОД ЈЕРУСАЛИМА: Евакуисан део становника (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Više vatrogasnih ekipa bori se da požar stavi pod kontrolu, a u tome im pomaže šest kanadera.

Vatrogascima posao otežava toplo vreme i vetar zbog čega se požar brzo širi.

Kako navodi „Times of Israel“, policija je zbog požara zatvorila deo glavnog auto-puta koji povezuje Jerusalim i Tel Aviv.

Put je, kako se napominje, zatvoren uoči glasanja u Knesetu o novoj koalicionoj vladi. Policija je navodno izvukla troje poslanika iz saobraćajne gužve i ispratila ih do Kneseta da bi mogli da prisustvuju glasanju.

I prošle nedelje nekoliko većih požara izbilo je u predgrađu Jerusalima i Zapadne obale, zbog čeha su brojni stanovnici bili privremeno evakuisani, a putevi zatvoreni.

Mediji su tada izveštavali da vlasti sumnjaju da su požari podmetnuti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RASTUĆE PRETNJE SA BLISKOG ISTOKA: Razgovori iza zatvorenih vrata sa neviđenim merama bezbednosti, napetost zbog eskalacije