"GOSPODO, OTELITE SE"! Milanović oštro kritikovao Plenkovićevu vladu

Tanjug

14. 05. 2021. u 14:26

PREDSEDNIK Zoran Milanović ponovo je danas kritikovao rad vlade Andreja Plenković i poručio da je zbog njehovih dvostrukih standarda ljudima, kako je rekao, "voda malo došla do nosa" i poručio: "Gospodo otelite se".

ГОСПОДО, ОТЕЛИТЕ СЕ! Милановић оштро критиковао Пленковићеву владу

Foto: EPA

- Ako imate feštu stranačku na Korzu, može doći pola Crne Gore. Ako niste ta stranka, onda ne može ništa - naveo je Milanović.

Primetio je i da u Hrvatskoj više niko ne nosi masku.

Smatra i da je u redu što se otvarjau granice za one koji treba da dođu u nedelju da glasaju na lokalnim izborima.

- Ja moram stalno da govorm da je predsednik vlade (Plenković) lažov. Imam sve informacije izunutra. Konačno se otelite, gospodo. To je bolan proces, ali rezultira jednim životom, makar i telećim - naveo je Milanović, prenela je zagrebačka N1 tv.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu