NOVI SKANDAL U HRVATSKOJ: Sveštenik okačio zastavu sa ustaškim pozdravom (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2021. u 19:23

NA zgradi župe Sali na Dugom otoku kod Zadra uz zastavu Hrvatske u subotu je okačena i zastava Hrvatskih odbrambenih strana (HOS) s ustaškim sloganom "Za dom spremni".

НОВИ СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ: Свештеник окачио заставу са усташким поздравом (ФОТО)

Mnogi još koriste ustaške simbole

Župu vodi sveštenik don Tomislav Vlahović, koji je već do sada izazivao reakcije zbog problematičnog ponašanja i stavova. U župu Sali je prebačen nakon što su ga meštani Benkovca prijavili kako ih zaustavlja u saobraćaju u svom ličnom automobilu, ali s policijskom palicom, lažno se predstavljajući kao policajac Policijske uprave šibensko-kninske.

Kako prenosi Zadarski, prozori župskog doma, gde stoluje don Vlahović i gde je podignuta zastava, gađani su jajima.

- Jesam, s ponosom sam je okačio zato što je danas godišnjica Bljeska, a sutra dan pogibije našeg Franka Lisice - rekao je don Vlahović.

Potom je novinare nazvao "partizančinama".

- Da, slobodno napišite da lažete. Kao sveštenik sam to učinio i opet ću - rekao je.

 

Svećenik potvrdio

Posted by Zadarski.hr on Subota, 01. maj 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!