AUTO SMRTI KUPIO NEKOLIKO DANA PRE TRAGEDIJE: Detalji tragedije na Neretvi u kojoj su poginuli otac i sin

Novosti online

29. 04. 2021. u 20:20

U MRTVAČNICI Bijeli Brijeg u četvrtak u kasnim poslepodnevnim časovima obavljena obdukcija tela A. K. (32) iz Mostara i njegovog četvorogodišnjeg sina E.K. koji su tragično stradali u reci Neretvi.

АУТО СМРТИ КУПИО НЕКОЛИКО ДАНА ПРЕ ТРАГЕДИЈЕ: Детаљи трагедије на Неретви у којој су погинули отац и син

Gordana Vila

Kako je rečeno iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, utvrđeno je da je reč o klasičnom utapanju, a na telima nema tragova nasilja.

Povrede na telima su najverovatnije nastale usled prevrtanja automobila. Takođe, uzeti su uzorci krvi koji će biti poslani na analizu kako bi se utvrdilo je li A. K. bio pod uticajem droga ili alkohola.

Telefon A. K. koji je pronađen u nedelju, dan od njegovog nestanka, na kružnom toku pre Avijatičarskog mosta, poslat je na veštačenje u Federalnu upravu policije. Iako su okolnosti ove užasne tragedije i dalje nepoznati, ipak, istražioci su do sada došli do saznanja da je A. K. bio sklon brzoj vožnji. Terenac u kojim je nastradao kupio je svega nekoliko dana pre tragedije.

Jedan svedok je rekao da ga je dan pre tragedije video, upravo, na obali reke Neretve na lokalitetu Čekrk, gde je „isprobavao“ vozilo. Na tom mestu su istražitelji i uočili tragove automobila i, za sada, pretpostavljaju da je „startao“ vozilom, nakon čega je izgubio kontrolu nad upravljačem i sleteo u Neretvu, čiji je vodostaj , tokom petka i subote bio znatno veći.

Ronioci koji su izvukli njegovo telo u utorak uočili su da je prednje vetrobransko staklo razbijeno, a primetili su i udubljen krov što je, verovatno, posledica prevrtanja automobila.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!