PREDAO SE S ADVOKATOM: Zbog urnebesa kod Vlasenice uhapšen načelnik Han Pijeska

V.Mitrić

20. 04. 2021. u 11:22

POLICIJSKOJ stanici Vlasenica, preksinoćas, pet minuta iza ponoći prijavljeno je da je na području Vlasenice, nepoznato čovek. upravljajući automobilom, sustigao M.T. koje je vozio "Reno", nakon čega zaustavilo vozilo i fizički ga napao, nanevši mu telesne povrede, kažu u policiji.

ПРЕДАО СЕ С АДВОКАТОМ: Због урнебеса код Власенице ухапшен начелник Хан Пијеска

Ilustracija

Povređenom je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Vlasenica, odakle je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, nakon čega je upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su preduzimajući operativne i istražne mere i radnje iz svoje nadležnosti, utvrdili da postoji sumnja da sa događajem može dovesti S.Đ. Reč je, kako "Novosti" saznaju o načelniku opštine Hap Pijesak, Slobodan Đurić.Đurić je bio, posle događaja, bio nedopstupan policiji, ali, potom, u ponedeljak veče, u prisustvu advokata, predao u Policijskoj stanici u Vlasenici.

 - Odmah je uhapšen i u toku je kriminalistička obrada - rekao nam je Miljan Bobar, portarol PU ZVornik. - Dalje korake će da odredi nadležno OJT.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji se izjasnio da događaj ima obeležja krivičnih dela teška telesna povreda i izlaganje opasnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!