TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU U BiH: Dvoje stradalo u direktnom sudaru sa grtalicom

Novosti online

26. 01. 2021. u 21:36

DVE osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bosni i Hercegovini, u mestu Puškari na putu Cazin - Velika Kladuša.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА ПУТУ У БиХ: Двоје страдало у директном судару са грталицом

Foto: EPA

Portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić je rekao da se nesreća dogodila oko 18.10, kada su se direktno sudarili grtalica za čišćenje snega i manji putnički automobil.

Saobraćaj je obustavljen na magistralnom putu M-4.2 Cazin - Velika Kladuša i preusmeren na lokalnu obilaznicu.

Policijski uviđaj je u toku nakon čega će biti poznato više detalja.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)