DODIK NIJE OSTAO DUŽAN BAKIRU: Izetbegović napustio teren političke borbe i upustio se u borbu protiv Srba

Novosti online

24. 01. 2021. u 15:20

NEPROCESUIRANjE napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici u vezi je sa razočaravajućom izjavom Bakira Izetbegovića - rekao je lider SNSD Milorad Dodik nakon sednice Izvršnog komiteta stranke u Banjaluci.

ДОДИК НИЈЕ ОСТАО ДУЖАН БАКИРУ: Изетбеговић напустио терен политичке борбе и упустио се у борбу против Срба

Foto: D. Pozderović

- Moj zadatak je štitim interese srpskog naroda i neću odustati od borbe za prava Srba - poručio je Dodik.

- Nikada u svetskim ratovima nismo bili na strani okupatora, fašista i onih koji su osvajači i ugnjetavači. Srbi su narod kome je porodica svetinja. I Republika Srpska je svetinja za sve pripadnike srpskog naroda, od Hercegovine do Banjaluke, od Romanije i Podrinja do Semberije. Srpski narod i Srpska su važni i našoj braći u Srbiji, Crnoj Gori i svuda širom sveta gde Srbi žive - naglasio je Dodik.

Istakao je da ostavlja mogućnost Izetbegoviću da se izvini srpskom narodu, jer kako kaže Srbi su dobar narod.

- Iskreno se nadam da se Izetbegović kaje zbog svoje rasističke izjave i da su mu njegovi najbliži saradnici rekli da mu to nije dobra izjava. Ja se samo nadam. Moje mišljenje je da ovo nije samo usamljena izjava i da mnogi tako misle oko njega - rekao je Dodik.

Istakao je da ukoliko se Izetbegović izvini da će mu Srbi možda i oprostiti, ali da nije ništa neobično ni čudno što on misli tako o Srbima.

Dodik je rekao da je Izetbegović napustio teren političke borbe i upustio se u borbu protiv Srba.

Podsećamo, lider SDA Bakir Izetbegović izjavio je da su "Srbi loš narod". Nedavno je i ministarka spoljnih poslova u Savetu ministara Bisera Turković uporedila srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika sa Adolfom Hitlerom, a Srbe sa nacistima.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)