SNIMAK TUČE PENZIONERA POSTAO HIT U REGIONU: Starci se pesničili kod kase, dok se ceo supermarket smejao (VIDEO)

Novosti online

05. 12. 2020. u 17:08

SNIMAK nadzorne kamere na kojem se vide dva starija muškarca kako se tuku na blagajni supermarketa u Osijeku počeo je ovih dana da se deli na društvenim mrežama.

СНИМАК ТУЧЕ ПЕНЗИОНЕРА ПОСТАО ХИТ У РЕГИОНУ: Старци се песничили код касе, док се цео супермаркет смејао (ВИДЕО)

Foto: Printskin

Video se pojavio na Fejsbukstranici Osijek u srcu, a korisnik koji ga deli izjavio je da je napravljen na pijaci na glavnom osječkom trgu.

- Kad starac poludi - prokomentarisao je pored posta.

Na video snimku vidimo kako su se dva protivnika našla na kasi, a nakon kraće rasprave počeli su da se guraju, a onda su počeli ozbiljniji udarci. Gurali su se i udarali.

Takođe može se videti kako kasirka pokušava da ih smiri rečima, a u jednom trenutku stiže još jedan radnik koji je prekinuo tuču i isterao ih iz prodavnice.

Na snimku se ne čuje zvuk iz prodavnice, ali čuju se komentari ljudi koji gledaju snimke nadzorne kamere i umiru od smeha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)