ODLUKA VLADE U SKOPLJU Preko granice niko bez negativnog PCR testa

M. S.

12. 10. 2020. u 11:44

ZBOG ponovnog pogoršanja epidemiološke situacije u regionu, građani Severne Makedonije za putovanje u Srbiju, Crnu Goru i BiH ipak moraju da poseduju PCR test, saopšteno je u nedelju iz Vlade u Skoplju.

ОДЛУКА ВЛАДЕ У СКОПЉУ Преко границе нико без негативног ПЦР теста

Foto: Depozit

Građani Republike Severne Makedonije (RSM) neće moći da putuju u Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu bez dokaza o negativnom PCR testu, saopšteno je noćas iz Vlade u Skoplju.

-Vlada RSM obaveštava građane da zbog pogoršanja situacije sa pandemijom KOVID-19 u regionu i velikom broju novih pozitivnih slučajeva, ulazak makedonskih građana u Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu neće biti dozvoljen bez prilaganja negativnog PCR testa, sa važnošću poslednjih 48 časova od momenta ulaska u ove zemlje- precizirano je u saopštenju Vlade RSM.

Mogućnost ulaska makedonskih državljana na Kosovo bez PCR testa - ostaje na snazi. Vlada RSM apeluje da građani ne putuju izvan zemlje bez preke neodložne potrebe. Vlada i zdravstvene vlasti, zbog novonastale epidemiloške situacije u regionu, narednih dana će, kako je navedeno, "revidirati odluku o ulasku državljana Kosova, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u Severnu Makedoniju, bez PCR testa".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!