DUEL MILANOVIĆA I PLENKOVIĆA: Neka mu neko da kocku šećera

HRVATSKI predsednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković već danima uveseljavaju hrvatsku javnost međusobnim prepucavanjima kojima očito nema kraja.

ДУЕЛ МИЛАНОВИЋА И ПЛЕНКОВИЋА: Нека му неко да коцку шећера

Foto AP

Dvojica bivših diplomata koji su zajedno počeli karijeru sada vode rat rečima, koji se posebno razbuktao nakon poslednje afere Janaf, u zbog koje je uhapšen bivši šef te državne kompanije Dragan Kovačević zbog primanja mita, a u automobilu mu je pronađeno i milion evra.

Milanović, koji je bio premijer, tvrdi da je sadašnji šef vlade Plenković morao sve da zna i da je besan zbog otkrića ove afere, dok Plenković kaže da premijer ne mora da bude informisan o policijskim aktivnostima i da ništa nije znao.

- A besnoća je velika opasnost - poručio je Milanoviću.

- Mi imamo premijera koji ništa ne zna. Martin u Brisel, Martin iz Brisela - odmah je odgovorio Milanović.

- Vidim da se igra Plenković rečima i govori o besnoći. Očito mu je pao šećer nakon što je igrao košarku. Neka mu neko da kocku šećera i neka ide sa mnom na bicikl, uzećemo čokoladu i šećer će mu biti dobro.

Nakon otkrića da su u klub koji je imao Kovačević zalazili i Plenkovićevi ministri, predsednik Milanović je rekao da treba pitati i premijera gde je bio za vreme "zaključavanja" zbog korone.

- Što mislite da je on išao kući moliti Očenaš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024