JUČE SAM URADIO TEST, POZITIVAN JE: Predsednik opštine Kriva Palanka pozitivan na virus korona

J.S.

03. 09. 2020. u 00:02

PREDSEDNIK opštine Kriva Palanka, u Severnoj Makedoniji Borjančo Micevski obavestio je pratioce na društvenim mrežama da je pozitivan na korona virus i da se povlači u samoizolaciju, a od danas do 9. septembra neće raditi, osim u slučaju hitnih potreba.

ЈУЧЕ САМ УРАДИО ТЕСТ, ПОЗИТИВАН ЈЕ: Председник општине Крива Паланка позитиван на вирус корона

Foto: Facebook

- Dragi prijatelji, rodbino i sugrađani, obaveštavam vas da sam nakon pojave drugog pozitivnog slučaja COVID-a 19, iz redova zaposlenih u opštinskoj upravi, juče uradio test, koji je pozitivan. Zbog toga se povlačim u kućnu izolaciju. Ekipe Zavoda za javno zdravlje već dezinfikuju prostorije opštinske uprave. Niko nije imun, nosite maske i poštujte preporučene mere – napisao je Micevski.

Foto: Facebook

I na jugu Srbije bilo je slučajeva gde su predstavnici najužeg rukovodstva bili pozitivni na kovid, predsednik opštine Trgovište Nenad Krstić i predsednik skupštine Aleksandar Kolić.

Oni su se u međuvremenu oporavili. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)