PREDSEDNIK SDSS-a Milorad Pupovac govorio je na komemoraciji za srpske žrtve u Uzdolju.

Orao

06.08.2020. 13:28

@Grubor - Možemo Pupovcu i Miloševiću da verujemo ili da ne verujemo.Imaju i oni svojih grešaka,ali u kontekstu nasledjenih činjenica i tragedije koju je Hrvatska učinila Srpskom narodu oni sa tim nemaju nikakvih dodirnih tačaka.Pri tome,ako se 90% Srba izjašnjava da sa Hrvatima nema razgovora niti dogovora,onda se postavlja pitanje ,kakva bi to njihova uloga trebala biti .

zaliv tacka net

06.08.2020. 14:32

Tokom akcije je po kucama ubijeno preko 500 staraca, pored puteva izvrsena egzekucija nad nekoliko stotina ljudi, ukupno je ubijeno preko 1200 civila, vojnike koje bi uhvatili klali su i to prethodno ih psihicki maltretirali pricajuci im sta ce da im rade i kako.... a oni ovde pricaju ....? Radi li Pupovac na umanjenju zlocina, radi li Pupovac na negiranju Oluje, radi li Pupovac u korist Hrvatske, pa da radi.... KAKAV JE TO COVEK koji podrzi proslavu svojih ubijenih? SRAMOTA, SRAM TE BILO PUPOVCE

Miki Zg

06.08.2020. 18:51

@zaliv tacka net - Ne znaš ništa o Miloradu Pupovcu -ne sudi olako .Čovjek radi svoj mukotrpan posao ovih 30. god.vrlo profesionalno ,politički korisno za Srbe ,a još više neznanje o domoljubnim Hrvatima -ustašama koji nesmetano haraju Hr.ovih 30 god.,nema osude od 4.Rajha .,da ne spominjemo 41-45. ,kontinuitet hr. komunista od 45. -90 .god.,sve je tu negdje !

Orao

06.08.2020. 19:58

@Miki Zg - Ulogu Pupovca i Miloševića u okruženju u kojem se nalaze treba sagledati znatno realnije i svestranije nego sto se čini.Njiihov domen uticaja i mogućnost realizacije zahtava je vrlo ograničen.Ono što godinama Državni organi Srbije u kontaktima sa Hrvatskom vladom nisu uspeli dogovoriti i realizovati iluzorno je, ultimativno tražiti od ove dvojice.

Miki Zg

07.08.2020. 21:02

@Orao - Slažem se s Vama ,problem je kompleksan ,tajkuni ,ratni profiteri u Hr. a i u Srbiji zatežu konopac ,uživaju u otetoj imovini ovih 30. god.i ne žele nikakovo imovinsko rješenje običnog naroda .Pričekajmo 6 ,12. mjeseci ?

Riki

10.08.2020. 11:32

bio sam učesnik oluje , zapravo od kolovoza 1991. hrvatska je dobila rat 91/92 i to ne svojom zaslugom već nespretnošću i nesposobnošću vodstva rsk koje nije doraslo vremenu i situaciji. srbija je je mogla presjeći hrvatsku , zadar i šibenik se nisu imali s čime braniti. šešelj je u benkovcu pokušao objasniti lokalcima što je dalmacija ali bez uspjeha. kasnije se granatiralo nasumično , poslije akcije maslenica srbi postepeno gube krajinu. to je bit a ne koliko je stradalo civila. nakon vukovara , škabrnje!?...uvjek će biti pseta što vole klati ali oni ne dobivaju bitke ni ratove...