HRVATSKI premijer i predsednik HDZ Andrej Plenković izjavio je danas da bi bilo "jako dobro i korisno" kada bi na obeležavanje godišnjice hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja" u Kninu došao i potpredsednik vlade iz redova Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) Boris Milošević i dodao da se razgovara o mogućnosti da ove godine predstavnici vlade obeleže i srpska stradanja.

Komentari (11)

Miki Zg

27.07.2020. 21:22

Jako i korisno kada protjerani ,ubijeni vaš narod , a preživjeli potomci slave te ne procezurirane zločine -heroji .Ova država ovih 25 god. slavi kao praznik što se rješila stanovnika koji su vjekovima živjeli na svojim ognjištima ,da bi doveli u ta etnička očišćena sela ,gradove svoje katolike iz Bosne -Vatikance ?

NN

28.07.2020. 07:24

Pozovite sve one srbe izdajnike i ratne profitere koji su bili na za njih najodgovornijim mestima koji su najzaslužniji za sramni pad Krajine koji sada pišu knjige da bi opravdali svoju biografiju izdajnika i ratnih profitera.Bilo bi lepo videti i njih na tom ustaškom slavlju krvavog pira.

Petar Veliki

28.07.2020. 09:31

Не могу да верујем да ће икад и један честити Србин бити на прослави протеривања Срба из РСК!!!

Varto Marx

28.07.2020. 11:16

Nije dobro ni korisno, Ako bi mene pitao rekao bih ni slucajno. To gospodin Milosevic odlucuje, predpostavljam da nece prisustvovati. Pravoslavni narod je masakriran.

Varto Marx

01.08.2020. 20:40

Plenkovicu to je tvoja misljenje, Veliki bol i tugu nosi Milosevic, Taj zlocin nad Srpskim narodom, golih rukua masaksr paljenje i proterivane nemoze niko da preboli i zboravi. Znam licno osobe iz Knina, Zadra, Delnica, Benkovsc, Ogulina. Nasalost njihovu, oni nikada vise nesmiju doci u suvoje rodno mjesto, veliki bol i tugu nose u sebi.